Голова Арбузинського району Олександр Палій виграв суд та наполягатиме на розпуску районної ради

00136.MTS_snapshot_00.12_[2016.08.17_14.26.50]

Кошетар В. М., Соколов М. В., Чмир С. М.

Безчинства в Арбузинській районній раді, влаштовані місцевими – “батьківщинівцями” спільно з депутатом облради Сергієм Чмирем і заступником голови облради Михайлом Соколовим  досягли точки “апогея”.

Одеський Апеляційний суд скасував Постанову Миколаївського окружного Адміністративного суду та вирішив задовольнити вимоги голови Арбузинського району Олександра Палія.

00092.MTS_snapshot_00.20_[2016.08.17_14.46.56]

Олег Бортник

А саме: визнати недійсним рішення  Арбузинської районної ради, щодо висловлення недовіри  голові райдержадміністрації, визнати протиправними дії голови Арбузинської районної ради Кошетаря  В.М., у зв’язку з прийняттям недійсного рішення. До того ж,  суд визнав неправомірними дії районної ради, щодо реєстрації громадянина Бортника О.О. на сесії районної ради.

Як виявилося, громадянин Бортник, не будучи дійсним депутатом, не тільки брав участь у засіданнях, але й голосував за недовіру голові райдержадміністрації.

«Факти, підтверджені рішенням суду, свідчать про те, що в Арбузинській районній раді чиниться правовий нігілізм, –  каже Олександр Палій, — після отримання повного тексту рішення суду, я буду звертатися до Верховної Ради України з вимогою розпустити цей недієздатний орган та призначити позачергові вибори до районної ради Арбузинки».

Крім того, голова райдержадміністрації має намір звернутися до ВКК із заявою, аби притягнути до відповідальності  суддю Миколаївського Окружного Адміністративного суду Середу Олександра Федоровича за прийняття упередженого рішення.

«Політичні популісти об мене зламають зуби, а Арбузинський район буде продовжувати свій розвиток»  – наголошує голова Арбузинської  районної  Державної  адміністрації Олександр Палій.

 

Джерело: Миколаївська Правда

Loading

.