Сотні озброєних бандитів разом з «поліцією» готують розправу над селянами — Корнацький

Жителі сіл Чаусово-2 й інших сіл Первомайського та Кривоозерського районів Миколаівської області просять президента України Петра Порошенка захистити їх від нападу бандитів.

Про це звернення мешканців десяти сіл повідомив народний депутат Аркадій Корнацький.

За наявною інформацією, організоване злочинне угрупування чисельністю щонайменше 300 «тітушок», озброєних холодною та вогнепальною зброєю, готує напад у найближчі дні на поля поблизу села Чаусово-2. Розбійний напад планується під прикриттям та за координаціі так званої поліції Миколаївщини — вони з бандитами «у долі».

В даний час бандформування під прикриттям та з відома поліції стягуються в район Первомайська та Кривого Озера з Миколаєва, Одеси, Києва та інших міст.

За словами Аркадія Корнацького, «розбійний напад, що готується – прямий наслідок злочинних діянь низки посадовців Генпрокуратури, МВС, Нацполіції, які співпрацюють з криміналітетом, усіма методами затягуючи розслідування справ про розбійні напади на селян 18 червня 2013 року, восени 2015 року і в даний час.

Як відомо, 18 червня 2013 року розбійний напад під Чаусово-2 вчинили понад 100 озброєних бандитів, пятеро селян тоді отримали вогнепальні поранення. Восени 2015 року розбій вчинило те ж саме угрупування, але вже чисельністю до 600 озброєних бандитів, і в тому й іншому випадку розбої координувалися й покривалися органами МВС.

Незважаючи на величезну кількість прямих доказів розбою, наявність повної інформації щодо організаторів злочинів, до кримінальноі відповідальності за цей злочин досі ніхто не притягнутий.

-Сьогодні бандити через безкарність знову йдуть калічити й вбивати людей . З більшими силами й вірою у свою безкарність. Бо жоден організатор тієї бійні не був покараний, — наголосив народний депутат.

-Я заявляю, що усю відповідальність за кровопролиття, яке можливе найближчими днями на Миколаївщині, будуть нести керівники ГПУ й МВС, які не тільки не захищають людей від бандитів, але, як і за часів Януковича та Пшонки, виступають «кришою» для бандитів. На тлі того, що може статися буквально на днях під Чаусово-2, навіть жахливі врадіївські та кривоозерські події можуть видатись незначними. Хочу наголосити, що селяни залишають за собою право на самозахист, — заявив народний депутат.

-Ми не будемо більше терпіти знущань — це настрої Первомайщини, Врадіївщини, Кривоозерщини, де як панувало, так і ще більше посилилося беззаконня й свавілля. Так гарно розпіарені реформи прокуратури й поліції Миколаївщини насправді виявилися фікцією, фіговим листком, який прикриває організовану злочинність в області та співпрацю «силовиків» з бандитами — наголосив Корнацький.

Loading

.