Гелетей: Росія програла гібридну війну

Міністр оборони Валерій Гелетей вважає, що Росія програла гібридну війну Україні і розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

“Росія програла гібридну війну Україні. Наші Збройні Сили впевнено тіснили банди російських найманців, знищували диверсантів та спецпризначенців. Саме тому Кремль змушений був перейти до повномасштабного вторгнення своїх регулярних військ на територію Донбасу”, – вважає Гелетей.

“Сьогодні ми вже маємо справу з дивізіями та полками. Завтра це можуть бути корпуси”, – сказав він.

“Операція по звільненню Сходу України від терористів завершено. Ми маємо терміново вибудовувати оборону від Росії, яка намагається не лише закріпитись на територіях, раніше окупованих терористами, але й здійснювати наступ на інші території України. В наш дім прийшла велика війна, яку Європа не бачила з часів Другої Світової. На жаль, в такій війні втрати вже будуть обчислюватись не сотнями, а тисячами, навіть десятками тисяч”, – вважаэ Гелетей.

“Сьогодні ми маємо втримати стрій і продемонструвати нашу готовність дати відсіч агресору”, – наголосив міністр.

“Росія заплатила вже дорогу ціну за вторгнення. Сотні російських солдат та офіцерів назавжди знайшли прихисток в українському чорноземі. Критична кількість втрат неминуче протверезить Росію. Але для цього ми маємо відмовитись від панікерства і показати, що українці не збираються здаватись. Це – наша Велика Вітчизняна Війна і ми в ній неодмінно переможемо”, – наголосив Гелетей.

Loading

.