Заступник голови Первомайської РДА разом з поліцейським відпрацювали звернення громадян (Первомайск Инфо)

Постійні сварки, крадіжки та навіть рукоприкладство з погрозами. Зі скаргою на сусідів , які не дають життя, до Первомайської райдержадміністрації звернулися одразу декілька жителів станції Кам’яний Міст. За адресою прибули заступник голови РДА Володимир Рябченко та старший дільничний офіцер Первомайського ГУ НП Володимир Ковальчук. Присутнім також був і голова сільської ради Олександр Ляхов. З’ясувавши деталі ситуації, представник поліції прийняв заяву та попередив порушників порядку, що в разі повторення інцидентів, вони нестимуть відповідальність. В тому числі і кримінальну, якщо вказані в заяві факти знайдуть підтвердження.

– Було проведено профілактичні бесіди. Мешканцям роз’яснено в подальшому, що їм потрібно робити, якщо вони застануть на місці скоєння правопорушників. Їм було роз’яснено, що потрібно звертатися до працівників поліції Первомайського відділу, телефонувати на 102, або до правоохоронців, які обслуговують дану територію,- наголосив офіцер поліції Володимир Ковальчук.

Ще одне звернення до райдержадміністрації надійшло від керівництва Первомайської районної лікарні. До представників влади медики звернулись в зв’язку з тим, що один з пацієнтів, після виписки, відмовляється покидати стіни лікувального закладу. Мовляв, родичі не бажають забирати його.

– Человек сожительствовал с женщиной, она его обратно не пустила, на сколько я понял. А там где он прописан по адресу – живёт молодая семья, его брат тоже не принимает и человеку уютней находиться в ЦРБ, чем в с. Каменный мост, – пояснив заступник голови райдержадміністрації Володимир Рябченко.

Як виявилось, пацієнт лікарні вже давно не спілкується з родичами. Вони також не хочуть тримати з ним зв’язків. Більше того, з’ясувалося що чоловік має сина, який проживає в іншій області. На місці було вирішено вийти на зв’язок з сином безхатька та запропонувати йому написати відмову від батька. Тоді стане можливим оселити пацієнта у закладі для одиноких людей.

Loading

.