У Первомайську планується ремонт ОСВ-1

Міський голова Олег Демченко разом з першим заступником міського голови Дмитром Малішевським в черговий раз побували на ОСВ-1 міського водоканалу.

Про це інформує прес-служба міської ради.

Побудована ще у 1956 році, ця станція з її очисними спорудами давно вже вимагала капремонту. Побувавши на цьому об’єкті, міський голова та його перший заступник провели обстеження станції з метою проведення ремонтно-відновлювальних робіт на очисних спорудах, які на даний час повністю вичерпали свій ресурс.

Після повторного дослідження, на ОСВ-1 за дорученням міського голови була створена робоча комісія із представників житлово-комунального господарства, постійнодіючої комісії з житлово-комунальних питань та представників депутатського корпусу. Вони проведуть додаткове обстеження з метою визначення технічного стану станції та обсягів необхідних робіт.
Нагадаємо, що наразі триває реконструкція очисних споруд ОСВ-2, де капітально відремонтовано вже два резервуари питної води, на 1000 кубометрів кожен. На черзі ремонт третього резервуару, наповненістю у 500 кубометрів води. Після завершення всіх робіт вони у сукупності забезпечать стабільне водопостачання одного з найбільших мікрорайонів міста – вулиць Коротченка, Достоєвського, Розової, Гвардійська та інших.

Раніше повідомлялось: У Первомайську завершили реконструкцію одного з резервуарів, з якого постачається вода населенню міста. Відео

Капітальний ремонт ОСВ-1, яка забезпечує водою 60% населення міста, значно покращить водопостачання житлових масивів, які знаходяться в зоні обслуговування міського водоканалу.

Loading

.