Кожна має бути почутою: в Україні заснували соціально-психологічний проєкт “Голос жінки”

Громадська організація “Український Жіночий Батальйон” заснувала соціально-психологічний проєкт «Голос жінки», де кожна українка може розповісти свою історію війни.

Проєкт створено з метою документування воєнних злочинів росії на території України та надання постраждалим жінкам психологічної допомоги за необхідності.

“Ми прагнемо показати світові всі ті жахіття, через які проходить український народ. Розповісти, як жінки долали усі випробування, рятуючи своє життя та життя близьких”, – зазначають організатори.Кожна має бути почутою: в Україні заснували соціально-психологічний проєкт "Голос  жінки". Читайте на UKR.NET

Громадська організація співпрацює з кваліфікованими психологами, які надають підтримку – цілодобово, безкоштовно та анонімно.

“Кожна з вас має бути почутою. Кожна історія унікальна. Ніхто не має бути байдужим до чужого болю. Ніхто не має стояти в стороні. Не мовчи! Ми з усім впораємось разом”, – закликає команда проєкту.

Цілодобова лінія психологічної допомоги 0800-333-161

Розповісти свою історію http://surl.li/hkunh

Громадська організація Women’s battalion була створена у березні 2022 року у відповідь на російську агресію проти України.

Loading

.