У Первомайську відбувся міжобласний волейбольний турнір

Вихідними днями міський голова Олег Демченко спільно із заступником міського голови Володимиром Рябченком взяли участь у відкритті чергового міжобласного волейбольного турніру серед дівочих команд 2008-2009 років народження.

У змаганнях брали участь команди Первомайської ВК «Гіпаніс-ДЮСШ» та волейболістки з Кропивницького і Миколаєва, повідомляє прес-служба міської ради.

Волейбол в Первомайську має дуже великі традиції. Серед вихованців ДЮСШ є чемпіони світу, чемпіони Європи, фіналісти Ліги чемпіонів, срібні призери Всесвітньої Універсіади, заслужені майстри спорту міжнародного класу, є навіть заслужені тренери. А волейбол — то одна з найцікавіших, найдинамічніших, але й найскладніших ігор!
Директор Первомайської дитячо-юнацької спортивної школи з видів спорту імені В.В. Тофана Станіслав Паламарчук приділяє велику увагу проведенню турнірів та змагань присвячених ЗСУ, наші вихованці частіше беруть участь у змаганнях, що дозволяє оцінювати рівень їх підготовленості, а результати змагань дають можливість проводити корекцію побудови процесу підготовки спортсменів.
Міський голова привітав учасників заходу, побажав міцного здоров”я, незламності духу, витримки та невичерпної енергії. Олег Михайлович зазначив, що незважаючи на надзвичайний стан в Україні, діти мають змогу займатися спортом, навчатися та проводити такі змагання і цим ми завдячуємо нашим захисникам.
Міська влада переконана, що національно-патріотичне виховання є складовою формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, тому постійно підтримує спорт та планує покращити матеріально-технічний стан ДЮСШ, провести ремонти приміщень тощо.

Loading

.