У Первомайську відбулися міжміські змагання з футболу

8 квітня 2023 року В Первомайській міській громаді, на спортивному майданчику Первомайського ІНН НУК імені адмірала Макарова відбулося змагання з міні-футболу «З Україною в серці» на підтримку Збройних сил України.

Участь у змаганнях брали вихованці 2009-2010 років народження серед шести команд: з міст Миколаєва, Подільська, Первомайська, смт Побузького та Маринівки, повідомляє прес-служба мерії.

В урочистостях з відкриття турніру взяли участь міський голова Олег Демченко, заступник міського голови Володимир Рябченко, керівництво міського управління освіти, директор ДЮСШ Станіслав Паламарчук, голова федерації футболу Первомайська та головний суддя змагань Микола Флакей, тренери спортивних команд-учасників та інші.

Спортивний захід відкрили під звуки державного гімну України. Також юні спортсмени разом із керівництвом міста, тренерами-наставниками та іншими учасниками спортивного заходу вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих за Україну.
Міський голова Олег Демченко щиро привітав учасників змагань, побажав міцного здоров”я, незламності духу, витримки та невичерпної енергії. Олег Михайлович зазначив, що незважаючи на надзвичайний стан в Україні, наша громада, зокрема, діти мають змогу займатися спортом, навчатися та проводити такі змагання. Цим ми завдячуємо нашим захисникам.

Міська влада переконана, що національно-патріотичне виховання є складовою формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту Батьківщини.
Директор ДЮСШ Станіслав Паламарчук, подякував очільнику громади, голові федерації футболу Первомайська, головному судді змагань Миколі Флакею та іншим за підтримку спорту.

З піднесеним настроєм та найкращими побажаннями перемоги юні спортсмени розпочали турнір. Переможе в ім”я України, звичайно, найкращий, але переможених не буде. Ми незламна нація, а наші діти – це втілення усіх національних цінностей: волі, соборності та гідності!

Loading

.