За вивезення 15 вантажівок зі сміттям, на одну з центральних вулиць міста, водієві загрожує штраф

Про випадок кричущого варварства в редакцію Первомайськ. Інфо нещодавно повідомляли жителі міста. На узбіччі вулиці Богопільської з’явилися купи зі сміття та ґрунту, що і викликало обурення людей.

На публікацію відреагували у виконкомі Первомайської міської ради.

За словами начальника відділу муніципальної варти Василя Гніденка, вдалося з’ясувати, що на узбіччя вулиці вивезено 15 вантажівок з будівельними відходами та сміттям вперемішку з ґрунтом. Але виявити хто дав вказівку на такі дії- не вдалося. Відомо, що викупив ділянку у районної ради підприємець з Доманівщини. Це його приватна власність. Та перш ніж розпочинати роботи на ділянці, він зобов’язаний звернутися до міської влади з проханням дати дозвіл на початок робіт. Таких заяв не надходило.

Тим не менш, після втручання органу влади, купи сміття частково прибрали, повідомив Василь Гніденко:

Вони розгорнули але, я б не сказав, що ідеально. Ми заставимо, звичайно, їх… Тому, що дощі. І, бачив, лишилося деяке сміття. Всі купи розгорнуті, так би мовити. І винні, хто навозив, будуть покарані, бо складений протокол.

Адміністративний протокол складено на водія вантажівки. Його особу вдалося встановити. За результатами адмінкомісії, чоловіку загрожує штраф від 340 до 1360 гривень.

Loading

.