У Баштанці реконструюватимуть веслувальну базу спортшколи

Схоже, що чемпіонат області з веслування на байдарках та каное, який пройшов наприкінці минулого тижня, дав новий поштовх розвитку цьому виду спорту на Миколаївщині.

У Баштанці пройшов чемпіонат області з веслування на байдарках і каное

Про це свідчать факти. Заступник міського голови Баштанської ОТГ Олександр Васильєв відповів на запитання прес-служби ФВМО та розповів про плани.

Інформація про це розміщена на сторінці Федерація веслування Миколаївської області у ФБ.

«Спортивне життя в Баштанці відновлюється, дуже приємно бачити, що молодь прагне до розвитку, прагне спортивних досягнень.Ці змагання з веслування дуже важливі для міста, особливо дивлячись на те, що стадіон і спортзал, де займались зокрема вихованці Баштанської ДЮСШ вщент зруйновані. Туди в червні прилетіло три ракети типу «Калібр», і ці споруди відновленню не підлягають. Це, можна сказати, трагедія для розвитку спорту міста. В цій локації спортом займалося багато людей, зокрема і юні мешканці міста. Зараз працюємо над тим, щоб це відновити. Спорт – це здоров’я нації, майбутнє наших дітей. Маємо про це пам’ятати і працювати над створенням умов для занять спортом.» – розповів Васильєв.

А на запитання щодо подальших планів, він відповів, що є плани щодо реконструкції веслувальної бази Баштанської ДЮСШ.

«Вже цього року плануємо покращити благоустрій бази, поміняти електрообладнання та провести інші роботи. Маємо це зробити, адже бачимо палаючи очі дітей, які, як розповідає тренер ДЮСШ Олександр Васюнькін, тренувалися б протягом усього дня, якби можна було. Тож місцева влада максимально допомагатиме розвитку місцевої ДЮСШ.» – заявив заступник міського голови Баштанської ОТГ.

Loading

.