Вдень посеред вулиці первомаєць скоїв напад та поранив перехожого

Вимагав гроші у перехожого та порізав йому обличчя – у Первомайську поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вчиненні розбою

Приготувавши заздалегідь розбиту скляну пляшку, зловмисник скоїв напад на місцевого мешканця. За вчинене фігуранту загрожує до 15 років ув’язнення. Про це повідомили у відділі поліції.

3 квітня близько 15:30 до Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля салону краси на вулиці Одеській у місті Первомайськ невідомий чоловік скоїв напад на 18-річного хлопця, спричинивши йому різану рану обличчя, та втік.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що коли потерпілий йшов по вулиці до нього несподівано підбіг невідомий чоловік. Застосувавши фізичне насилля та погрожуючи розбитою скляною пляшкою, зловмисник почав вимагати у молодика гроші. Хлопець намагався відштовхнути від себе нападника, але той, продовжуючи наполегливо вимагати гроші, вдарив його по щоці склом. Зумівши вирватись від зловмисника, потерпілий забіг до приміщення салону та покликав на допомогу. З місця події фігурант втік.

Оперуповноважені кримінального блоку поліції упродовж години встановили особу нападника та його місцезнаходження. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

Раніше повідомлялось: У Первомайську озброєний парубок намагався пограбувати жінку – його затримали перехожі

Cлідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України «Розбій, вчинений в умовах воєнного стану». Санкцією статті передбачено покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Первомайська окружна прокуратура.

Наголошуємо, на осіб, які вчиняють злочини в умовах правового режиму воєнного стану, який нині діє в Україні, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Слідчі дії тривають.

Loading

.