Грались у закинутому будинку поруч з домом – поліцейські розшукали двох малолітніх братиків

Повідомлення про те, що у с. Агрономія зникли двоє хлопчиків 8-ми та 6-ти років надійшло до відділення поліції №1 Первомайського районного відділу поліції вчора ввечері від місцевої мешканки.

За словами заявниці, її діти пішли гуляти на дитячий майданчик, однак протягом тривалого часу додому так і не повернулися, а намагання самостійно їх знайти – не дали ніяких результатів.

На пошуки дітей негайно був задіяний увесь особовий склад відділення поліції, оперативники карного розшуку, ювенальні інспектори та дільничні офіцери поліції Первомайського райвідділу за безпосередньої участі та керівництва очільника районного відділу полковника поліції Володимира Лопатіна. Також до пошуків долучились військові з тепловізорами, кінологи із службовими собаками, місцеві мешканці Арбузинської територіальної громади на чолі з головою Євгеном Травянко та добровольче формування територіальної громади.

Впродовж декількох годин пошуків правоохоронці встановили місцезнаходження хлопчиків. Як з’ясувалось, братики увесь цей час гралися у занедбаному будинку, розташованому неподалік їхнього дому.

Побачивши на вулиці багато незнайомих людей та машин, які саме розшукували їх, діти злякались бути покараними і деякий час додому не повертались, продовжуючи перебувати у своїй схованці. Згодом голод хлопчаків та чергова перевірка місць поруч можливого перебування дітей допомогли знайти дітей.

Наразі з братиками усе гаразд, вони дома у безпеці.

Правоохоронці закликають батьків слідкувати за своїми неповнолітніми нащадками, завжди знати про їхнє місцезнаходження, коло спілкування, інтереси.

У разі зникнення дитини не гайте часу на самостійні пошуки, негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Loading

.