Переселенці та жителі Первомайська можуть отримати гуманітарну допомогу

Виконавчий комітет Первомайської міської ради продовжує надавати благодійну допомогу продуктами харчування.

Видача продуктових наборів здійснюється за адресою: вул. Грушевського, 3, м.Первомайська, в робочі дні з 8.30 до 16.30 та у додаткових пунктах видачі (мікрорайони: «Фрегат», «Цукровий завод», вул.О.Коротченка) в робочі дні з 9.00 до 15.00.

Отримати продуктові набори можуть наступні категорії громадян:

– вимушено переміщені особи, які жодного разу не отримували допомогу продуктами харчування від виконавчого комітету Первомайської міської ради, або з моменту отримання такої допомоги пройшло більше 30 діб, за наявності у них довідки ВПО;

– багатодітні родини, дитячі будинки сімейного типу, опікуни та піклувальники осіб, що не досягли 18 років;
– діти з інвалідністю, особи з інвалідністю 1,2,3 групи;

– особи віком 70 років та старше, які жодного разу не отримували допомогу продуктами харчування від виконавчого комітету Первомайської міської ради, або отримали її, в тому числі і повторно, до 01.12.2022 року;

– особи віком 60-69 років, які жодного разу не отримували допомоги продуктами харчування від виконавчого комітету Первомайської міської ради.

Для отримання допомоги при собі необхідно мати паспорт або інший документ, що пересвідчує особу; документ, що підтверджує у особи наявність інвалідності; для багатодітних – відповідне посвідчення; для опікунів чи піклувальників – документ, що підтверджує їх статус; для внутрішньо переміщених осіб – обов´язкова наявність довідки ВПО.

Отримувачами допомоги продуктовими наборами від виконавчого комітету являються тільки зареєстровані за місцем проживання або як ВПО мешканці Первомайської міської територіальної громади: місто Первомайськ, селище Підгородня, села Грушівка, Кінецпіль, Кам´яна Балка, Вербова Балка, Чаусове-2.

Про можливість повторного отримання допомоги продуктами харчування від виконавчого комітету Первомайської міської ради мешканці територіальної громади віком 60-69 років, які вже отримували таку допомогу, будуть проінформовані додатково.

Loading

.