Січнева зустріч освітян у Бібліотеці-музеї  Миколи Вінграновського

Початок року – традиційний час для професійних зустрічей педагогів. Так, 04 січня 2023 року відбулось засідання методичного об’єднання корекційних педагогів закладів освіти Первомайської міської громади, яким керує Наталія Трещун. Тема зустрічі була така: “Сенсорна інтеграція я к основа розвитку дитини”. Досвідом з зазначеного напряму ділилась вчитель-дефектолог ЗДО комбінованого типу для дітей з особливими освітніми потребами № 25 “Вербиченька” Оксана Слободянюк. Педагог презентувала колегам цікаві форми роботи, обгрунтувала доцільність використання засобів сенсорної інтеграції в корекційних заняттях.

Слід зазначити, що з метою емоційного збагаченння та  позитивної мотивації педагогів, цьогорічна зустріч була проведена у незвичному місці, а саме –   у Бібліотеці-музеї  Миколи Вінграновського.  Це місце, у якому панує атмосфера творчості, інтелектуальності, мистецтва. Надзвичайно цікаво, емоційно і натхненно розповіла про нашого земляка голова художньої ради арт-хабу Наталія Терещенко. На прохання педагогів пані Наталія прочитала і власний вірш. Про можливості музею-бібліотеки, напрями його діяльності повідомила директорка центру Валентина Нємченко. Присутні також оглянули художню виставку робіт первомайських художників Івана Кострикіна та Майї Герасименко. Спілкування було насиченим і теплим.

Щира вдячність від нас пані Наталії, пані Валентині, пані Катерині і, безумовно, усім людям, що створили для Первомайська такий атмосферний осередок культури й історії.

 

Людмила Сороковська, директор у КУ “ІРЦ Первомайської міської ради Миколаївської області”

Loading

.