Мер Первомайська передав бійцям на передову теплий одяг та медикаменти

4 листопада 2022 року до міський голова Олег Демченко зустрівся з представниками батальйону Територіальної оборони Первомайська, який наразі знаходиться на передовій.

На зустрічі був присутній заступник міського голови Володимир Рябченко. Очільник громади поспілкувався з військовими, дізнався про нагальні потреби наших захисників, умови перебування на передових позиціях та можливі шляхи надання додаткової допомоги.

Окрім цього, за сприяння міського голови Територіальній обороні на передову було передано вантаж гуманітарного призначення. Так як вже насувається морозна погода і наші бійці перебувають в польових умовах, їм було надано зимове взуття та необхідні медикаменти.

Також з Первомайської міської територіальної громади регулярно збираються та доставляються вантажі допомоги військовим підрозділам, що захищають суверенність України та мирне життя її мешканців від навали російських окупантів. Так, захисники отримують підтримку у вигляді харчових продуктів довготривалого зберігання, смаколиків, питної води та інших необхідних у військовому побуті речей.

Loading

.