А. Корнацький: ЗМІ пора перейменувати в засоби масового інформування ворога

Українські ЗМІ (засоби масової інформації), які я давно і обгрунтовано називаю ЗМДН (засобами масової ДЕЗінформації народу), у тому числі учасників так званого Об’єднаного марафону, давно пора перейменовувати у ЗМІВ (засоби масового інформування ворога).

Від самого початку війни вони те й роблять, що безкінечно публікують, повідомляючи її таким чином воєнним штабам рашистів, надзвичайно важливу оборонну та безпекову інформацію. «Зливають» абсолютно все, починаючи від даних щодо поставок зброї та різних оборонних ресурсів з-за кордонів, до інформування про відновлені мости, інші воєнно-значимі об‘єкти інфраструктури та випуск в тих чи інших місцях України чогось необхідного для фронту.

Рашистській розвідагентурі просто стало нічого робити – українські ЗМІВ залишили її без роботи.

Таке враження, що між поширенням воєнноі, оборонної, безпекової інформації та кулінарних рецептів Клопотенка інформаційники не бачать жодної різниці.

Сьогоднішній приклад: цілий день тільки й балачок про «достатні для проходження зими» 14 млрд. кубів запасів газу. Тільки що точних координат підземних газосховищ не повідомляють, але це вже не обов’язково, ТАМ їх напевне і без того знають.

От вам і наводка для влаштування грандіозної техногенної катастрофи…

Звісно що у першу чергу урядовцям та іншим піар-заклопотаним треба було б язики повідрубувати, щоб менше ними мели, але ж і горе-медіа мали б «фільтрувати базар»…

Хтось знає, якому еквіваленту в кілотонах може дорівнювати вибух підземного газосховища?

Аркадій Корнацький, юрист, політик, народний депутат України.

Loading

.