Миколаївобленерго: Якщо будуть запроваджені стабілізаційні відключення електроенергії, робитиметься це за розробленим графіком

Нищівні удари по об’єктах електроенергетичної інфраструктури, змушує НЕК Укренерго до вжиття кардинальних заходів задля стабілізації енергосистеми.

Один з них – стабілізаційні відключення електроенергії. Останні вже запроваджено в окремих регіонах України. Щойно виникне потреба, обмежити електропостачання доведеться і в населених пунктах Миколаївщини. Робитиметься це в послідовності відповідно до розроблених графіків. АТ «Миколаївобленерго» зробить все, що від нього залежить, аби витримати почерговість та тривалість відключень – остання не має перевищувати 4 години поспіль (можлива невелика похибка у часі для перепідключення електропостачання між групами).

Нижче можна побачити орієнтовний розподіл споживачів на групи у випадку стабілізаційних відключень електроенергії по Миколаївській області. Перелік приблизний, аби ви могли зорієнтуватися, визначити групу споживачів, до якої відноситеся, та слідкувати за графіком обмеження електропостачання. Його, щойно стабілізаційні відключення будуть запровадженні і в нашій області, споживачі зможуть знайти на офіційній сторінці Товариства в соцмережах.

Слідкуйте за новими публікаціями, споживайте електроенергію виважено та відповідально, вірте у ЗСУ – перемозі України БУТИ!

Loading

.