У Первомайську відновило роботу відділення Державної міграційної служби

З четвертого жовтня жителі Миколаївської області можуть оформляти ID-картки та паспорти для виїзду за кордон у Первомайському відділені Державної міграційної служби. Відновлює роботу тільки один із підрозділів у Миколаївській області.

Про це розповіла начальниця Первомайського районного відділу Державної міграційної служби України Ольга Торовик.

“Ми оформлюємо паспорти громадянина України для виїзду за кордон, внутрішні, тобто паспорти громадянина України у вигляді ID-картки, здійснюємо вклеювання фотографій по досягненню 25- та 45-річного віку”, — розповіла Ольга Торовик.

У Первомайському відділені адміністративні послуги надаватимуть всім жителям області.

Надаємо адміністративні послуги незалежно від того, з якого району чи міста приїхала людина: з Миколаєва, Очакова, Баштанки тощо. Також приймаємо й внутрішньо переміщених осіб”, — сказала Ольга Торовик.

Графік роботи Первомайського відділення Державної міграційної служби: з 8:00 до 17:00. Вихідні дні — неділя і понеділок. Обідня перерва з 12:00 до 12:45.

Прийом відвідувачів відбувається відповідно до “живої” черги. Станом на 4 жовтня електронна черга не відновлена.

Також жителі Миколаївщини можуть оформити закордонний паспорт чи отримати ID-картку, звернувшись до підрозділів міграційної служби в Одеській області. Місце розташування ЦНАПу в Одесі — проспект Добровольського, 106.

Loading

.