Управлінням освіти в  Первомайську керуватиме нова очільниця

1 вересня 2022 року міський голова Олег Демченко офіційно представив керівникам дитячих навчальних, дошкільних закладів та закладів загальної середньої освіти нового начальника управління освіти Первомайської міської ради.

У зв’язку з тим, що колишній керівник управління Остапенко Галина Феліксівна, після багаторічної праці на своїй посаді вирішила написати заяву на звільнення, освітню галузь громади очолить Ткачук Світлана Володимирівна. В 2010 році Світлана Володимирівна  закінчила Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка у Кропивницькому, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти «Математика»». Наявна освіта та стаж роботи Ткачук Світлани Володимирівни відповідають кваліфікаційним вимогам та є достатніми для призначення на посаду начальника управління освіти Первомайської міської ради.

Олег Демченко відзначив, що освітня галузь Первомайської громади завжди знаходилась на найвищому рівні, а тому виказав побажання, щоб з новим керівником вона не втратила своїх позицій, а й примножила вже існуючі досягнення. Міський голова подякував Остапенко Галині Феліксівні, за її багаторічну сумлінну працю на посаді керівника управління освіти, за досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, а також вагомий внесок у розвиток освітянської галузі Первомайської громади.

У своєму виступі Світлана Володимирівна виказала вдячність міському голові, за довіру і підтримку. Вона зауважила, що Галині Феліксівні за роки роботи на своїй посаді вдалося зібрати чудову команду педагогів, справжніх  фахівців,  відданих своїй справі. Для подальшого розвитку освіти громади всі мають бути об’єднаними. Тільки об’єднавшись і, ставши єдиною, дружною командою, можна забезпечити надання якісних освітніх послуг. Вона подякувала усім за готовність працювати й  збагачувати новими здобутками освітянську сферу Первомайської громади. Приступаючи до роботи на новій  посаді, новопризначена очільниця управління освіти пообіцяла працювати чесно, відповідально, докладаючи максимум зусиль і старань.

Окрім представлення нового начальника управління освіти, міський голова обговорив з присутніми у залі педагогами ряд питань, пов’язаних з  особливостями роботи в умовах воєнного стану,  облаштуванням захисних споруд на територіях навчальних закладів. Важливими напрямками діяльності є  комунікація педагогів з батьками, використання технологій дистанційного навчання і можливостей очного навчання в закладах освіти громади.

Міський голова привітав присутніх зі святом 1 вересня – Днем знань. Подякував педагогічним колективам за невтомну працю, мудрість і самовідданість у вихованні молодого покоління, а також побажав, щоб турбота, копітка праця і ентузіазм завжди поверталися до педагогів вдячністю і повагою учнів.

джерело

Loading

.