Ділили “гуманітарку”. Екс-мера Южноукраїнська судитимуть за побиття своєї заступниці

Заподіяв тілесні ушкодження службовій особі – судитимуть колишнього мера Южноукраїнська.

Миколаївські слідчі та прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього мера за насильницькі дії щодо його колеги

Прокурором Южноукраїнського відділу Вознесенської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього Южноукраїнського міського голови за фактом заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі, у зв’язку з її службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України).

За даними слідства, у березні 2022 року, під час проведення наради з приводу розподілу гуманітарної допомоги, між колишнім мером та його 41-річною заступницею виник конфлікт, в ході якого обвинувачений, зневажаючи правилами поведінки в діючому органі місцевого самоврядування, наніс жінці декілька ударів, чим спричинив тілесні ушкодження.

Нині досудове розслідування вказаного кримінального провадження завершено, подальшу долю зловмисника вирішить суд. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Loading

.