Відома волонтерка Первомайська в проєкті «Бентежні вірші 2022. Миколаївщина»

Ім’я Діана Деня не потребує ані коментарів, ані супроводжувальних слів. В Первомайську воно відоме, бо належить  одній з найактивніших і найзавзятіших представниць волонтерського руху.

Якими словами можна охарактеризувати волонтерку, котрій не вистачає 24-х годин звичайної доби, щоб встигнути зробити все, що запланувала, задумала, замислила? Так, вона небайдужа до чужої біди, у неї  чуйне серце, вона рішуча, принципова, цілеспрямована, невтомна, щедра.

В її волонтерській команді офіційно – вона одна. Але це саме той випадок, коли і один в полі є дуже потужним воїном, бо своїм прикладом надихає людей на добрі справи. Цей рідкісний талант дозволяє Діані впоратися з великими об’ємами роботи, адже вона допомагає інвалідам,  пенсіонерам, переселенцям, багатодітним,  одиноким матерям, що опинилися  з немовлятами в чужому місті…

А ще, як виявилося, Діана пише вірші. Ніжні, ліричні, і  патріотичні теж. З  віршем  «В КОЖНОГО МРІЯ ОДНА»  вона взяла участь в літературно-мистецькому проєкті  «Бентежні вірші 2022. Миколаївщина». Знайшла хвилинку, щоб завітати в Бібліотеку-музей Миколи Вінграновського і записати на відео свій твір.

Розкриваємо 2 маленьких секрети. Це її перший вірш українською мовою. І ще один:  Діана Деня – то її псевдонім, а насправді, вона Діана Ященко.

Тож запрошуємо переглянути відеовірш «В КОЖНОГО МРІЯ ОДНА» .

Автор: Ященко Діана. Читає: Ященко Діана.

YouTube (https://youtu.be/uOutPO9bGQg)

Докладніше про волонтерську діяльність  Діани –  в її розповіді 

Побажаємо нашій землячці справдження усіх мрій, а особливо – тієї  самої, однієї, найголовнішої мрії, про яку нам оповідає  її  щирий вірш!

Наталія Терещенко

Loading

.