У смт Криве Озеро відбулось урочисте відкриття  спортивного клубу «Еверест»

Як  вирвати дітей з віртуального простору, який ізолює їх від реальності та не додає ані фізичного, ані психологічного здоров’я?  Таке питання вирішується у  смт Криве Озеро шляхом залучення і знайомства школярів зі спортивними єдиноборствами, які виробляють  витривалість, гнучкість, координацію, підвищують швидкість реакції, вчать навичкам самозахисту, стриманості, самоконтролю, допомагають позбутися негативних емоцій.

В смт Криве Озеро відбулось урочисте відкриття спортивного клубу «Еверест».

Директор Дмитро Маркасов провів екскурсію спортивним клубом. В приміщенні зроблено ремонт, створено всі умови для занять спортом: роздягальня, оснащений всім необхідним обладнанням зал для занять самбо та дзюдо.

На церемонії відкриття селищний голова Павло Бузінський  виступив з вітальним словом та за внесок у розвиток спорту вручив подяку директору та колективу «Меридіан»,  ДП «Еверест».

Після відкриття вирували поєдинки з боротьби самбо та дзюдо. Вихованці Савранської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», продемонстрували своє вміння та спортивну майстерність, набуті під час тренувань, а працівники ДП «Еверест» провели майстер-клас з дзюдо.

Спортивний клуб «Еверест»  запрошує всіх бажаючих на заняття з самбо та дзюдо – діток з 3-х років, підлітків та дорослих.

Джерело

 

Loading

.