Один загиблий і 19 людей поранено внаслідок ракетного удару по Миколаєву

Оперативна інформація стосовно ранкового ракетного удару по Миколаєва з боку окупантів.

Як повідомляють в ДСНС області Близько 7:00 у житловий квартал одного з районів міста влучили ракети. “Демілітаризовані” п’ять житлових будинків, з них чотири п’ятиповерхові та один двоповерховий. Тут, в результаті потрапляння боєприпасів та їх уламків сталися численні пошкодження – вибиті вікна, шибки, у квартирах пошкоджені стіни та перекриття, у двох квартирах в різних будівлях виникли пожежі.

Силами чергових караулів 1, 2, 3 державних пожежно-рятувальних частин 2 державного пожежно-рятувального загону, чергових змін оперативно-координаційного центру та аварійно-рятувальної частини проведено деблокування постраждалих, ліквідовано обидва осередки пожежі, один на площі 3 кв. м, другий — 10 кв. м. В результаті обстрілу, загинув чоловік, ще 19 — постраждало, з них 16 госпіталізовано до медичних закладів, троє отримали першу допомогу на місці.

Також підрозділи ДСНС працювали на місці пожежі, яка виникла на одному з об’єктів інфраструктури в результаті обстрілу.

Загалом, до ліквідації наслідків ворожих обстрілів залучалося 9 одиниць спецтехніки ДСНС та 37 рятувальників, 22 бригади швидкої медичної допомоги, аварійні та комунальні служби міста, співробітники правоохоронних органів.

Loading

.