В центрі Первомайська ліквідовано пожежу в приміщенні двоповерхової будівлі

Про це повідомляється на офійційній сторінці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 5 травня, 2022р. За попередніми даними, пожежу  спричинило коротке замикання електропроводки.

Рятувальники 23 державної пожежно-рятувальної частини 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили пожежу у приміщені на другому поверсі двоповерхової будівлі на вул. Театральній м. Первомайська Первомайської об’єднаної територіальної громади. Пожежу на площі 30 кв. м ліквідовано вогнеборцями.

Цього ж дня  о 15:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Daewoo Nexia по вул. Миколаївська смт Єланець Єланецької селищної ради Вознесенського району. Автомобіль був припаркований на території приватного домоволодіння.

На місце направлено  відділення 15 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці ліквідували пожежу о 15:20 на площі 7 кв. м, її причина встановлюється.  Від ДСНС залучався спецавтомобіль та п’ять рятувальників.

Джерело 

Loading

.