Вознесенськ: порядок евакуації бажаючих виїхати з  міста

Вознесенський Вісник  інформує 10.03.2022 8:03

9 травня до Вознесенська повернулися автобуси першого конвою, що евакуювали людей на кордон Польщі. Вони приїхали  з гуманітарною допомогою. Вона була розвантажена у волонтерському центрі МБК. Вознесенські волонтери продовжують допомагати сім’ям, що постраждали від війни.

Вознесенський Вісник 10.03.2022 9:39

Інформація про наступний конвой евакуації.

Терміново заповніть форму, на евакуацію, якщо ви бажаєте виїхати у безпечне місце – Львів, кордон Польщі. https://forms.gle/Lr2ovA8xTpCBRY9R7

На завтра міською владою організовується ще один рейс електричкою Вознесенськ – Львів. Евакуація з Вознесенська. Зможуть поїхати тільки жінки та діти, а також дідусі не призивного віку.

Прохання!

Зараз багато людей виїхало, переважно це молодь. А люди похилого віку залишаються один на один з сьогоднішніми викликами. Приділіть трохи вашого часу, навідайте ваших стареньких сусідів, переконайтеся, що з ними все гаразд або надайте посильну допомогу.

Інформація

В місті відкривається все більше магазинів, функціонують деякі банки та сфера обслуговування.Отримання молока:  родинам, де є діти до 5 років або літні люди 65+,  по 2 л в кожні руки, без жодних документів.

Джерело: Вознесенський вісник

Loading

.