У мешканця Первомайщини під час обшуку вилучили більше 300г наркозілля

Поліцейські Первомайського районного відділу поліції спільно з співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області, отримавши дозвіл суду, за процесуального керівництва окружної прокуратури, провели обшук у домоволодінні 33-річного мешканця районного центру.

У ході санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили понад 300 г канабіса та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів, які, зі слів чоловіка, він зберігав для власного вживання.

Нині дізнавачі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». За вказане кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Вилучене правоохоронці направили на експертизу, за результатами якої відносно правопорушника будуть прийняті подальші процесуальні рішення. Наразі слідчі дії тривають.

 

За інформацією Відділу комунікації поліції Миколаївської області

 

Loading

.