У Первомайському районі двоє зловмисників пограбували літню жінку

До оселі 78-річної мешканки Первомайського району чоловіки, приховуючи свої обличчя масками, вдерлися посеред ночі, зв’язали її, після чого відібрали 30 тисяч гривень і втекли. Нападників встановили, та оголосили їм про підозру.

Про це повідомляє Первомайський районний відділ поліції Миколаївської області .

Пограбування сталось в с. Лиса Гора восени минулого року. Тоді слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та розпочали досудове розслідування.

У результаті комплексу вжитих оперативних-розшукових заходів оперативні співробітники Управління карного розшуку та Первомайського відділу поліції встановили особи нападників. Ними виявились мешканці Миколаєва 31-го та 36-ти років, які вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Відомо, що молодший з чоловіків наприкінці серпня минулого року тільки-но звільнився із місць позбавлення волі. Під час проведення досудового розслідування кримінального провадження слідчі призначили ряд судових експертиз, згідно з висновками яких встановлена причетність обох чоловіків до вказаного пограбування.

Вчора, 14 січня, за процесуальної підтримки Первомайської окружної прокуратури обом зловмисникам слідчі повідомили про підозру у вчиненні грабежу, поєднаним із проникненням у житло. За скоєний злочин їм загрожує ув’язнення терміном до восьми років. Найближчим часом вирішуватиметься питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Нині розслідування триває.

Loading

.