Дорожники планують відремонтувати один із найвищих мостів в області, що знаходиться на Первомайщині

Нещодавно відбувся брифінг голови Миколаївської САД Олександра Антощука, під час якого він розповів про плани з капітального ремонту так званого Іванівського мосту, що розташований над Південним Бугом на трасі М-13 «Кропивницький – Платонове» (на Кишинів) у Первомайському районі.

У «Службі автомобільних доріг Миколаївської області зазначили, що вже мають такий проєкт, який передбачає ремонт не лише покриття шляхопроводу, а й капремонт конструкції мосту.

Про плани розповіли, а от про строки реалізації задуманого навіть не заікнулися.

Сам міст наразі знаходиться в аварійному стані. В багатьох місцях покриття сщезло і видно залізну арматуру та основи, на яких тримається міст. Крім того, деякі секції перил просто провалилися в річку, тобто огорожа відсутня зовсім, що створює небезпеку для перебування на мості пішоходів.

Нагадаємо, що Іванівський міст – один із найвищих мостів в області. Його висота щодо Південного Бугу становить 35 метрів. Шляхопровід користується неабиякою популярністю серед туристів та роуп-джамперів. Але з кожним роком міст виглядає все критичніше, тому і любителів адреналіну поменшало.

 

Підготувала Соломія Бояр

Loading

.