У Первомайську планують закрити єдиний у цілому мікрорайоні дитячий садочок

Нещодавно в мережі інтернет з’явився допис з приводу закриття ДНЗ №14 у Первомайську, що знаходиться в одному з віддалених мікрорайонів міста «Грензаводі».

Батьки вирішили написати про кричущу ситуацію, що склалася у місті. Катерина Сердюк у своєму дописі звертається до міського голови з проханням не закривати дошкільний навчальний заклад, адже садочок єдиний у цьому мікрорайоні і деякі батьки не мають змоги відвозити свою малечу в інші заклади. За словами жінки, батьки вже намагалися з цього приводу зустрітися з начальником управління освіти Остапенко Галиною Феліксівною, але на прийом так і не потрапили. Та й обіцяного телефонного дзвінка досі чекають.

Після чого ініціативна група батьків вирушила до міського голови, але і з ним зустріч не відбулася. В 102 кабінеті міської ради отримали відповідь:

«Знаходимося в червоній зоні і прийом громадян не ведеться.»

Саме тому було вирішено через соціальні мережі достукатися до місцевих чиновників. Надаємо текст посту без змін:

В коментарях місцеві мешканці розділились на два табори. Хтось каже, що начальник управління освіти Первомайської міської ради винна у всіх гріхах, а хтось зауважує на недолугу реформу освіти, що поступово знищує цю сферу.

Але питання залишається відкритим. Чи дійсно буде вирішено закрити дитячий садочок №14 (єдиний у цілому мікрорайоні), чи все ж батьки і чиновники дійдуть до якогось компромісу, покаже час.

 

Підготувала Соломія Бояр

Loading

.