На трасі перекинувся пасажирський автобус

Неподалік курорту Коблево на Миколаївщині потрапила в аварію маршрутка Херсон-Одеса. На трасі автобус «Еталон» зачепив крижану пляму, й втратив зчеплення з асфальтом.

Втримати його у рівновазі водій не зумів – транспортний засіб перехилився, й упав на бік, просто в сніг на узбіччі (дивись фото). «Посадка» виявилася досить м’якою – ніхто з подорожуючих у його салоні не загинув. Та постраждав 54-річний пасажир.

Він повернувся до Херсона, й вже звідти викликав бригаду «швидкої допомоги». Коли медики оглянули пацієнта, то вжахнулися: у нього вони діагностували перелами ребер, травму грудної клітини, ще й черепно-мозкову травму із струсом мозку на додачу. Як городянин у такому стані зумів проїхати понад сто ківлометрів, залишається тільки гадати – мабуть, виявив дивовижну стійкість до больового синдрому.

До речі, цього ж дня на обледенілій дорозі, але вже на території Херсонщини, перекинулися ще дві легківки. На щастя, їх водії відбулися легкими ушкодженнями – не перевищували швидкість, і це виправдалося.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ, НД

Loading

.