У Миколаєві головну міську ялинку не запалять у День Святого Миколая

Традиційне святкове дійство скасовується через карантин

Наближається День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дорослих та дітей. Традиційно, 19 грудня, у Миколаєві запалюють головну міську ялинку, після чого й починаються  заплановані новорічні та різдвяні гуляння.

Але цього року вперше святкова дія не відбудеться через офіційне скасування владою новорічних гулянь. В перелік заборон потрапило і традиційне дійство –  запалення головної міської красуні. Причина – перебування Миколаєва у «червоній» карантинній зоні.

Тим часом на Соборній площі продовжують монтувати святкові декорації та підключати їх до електромереж. До свят будуть запущені фудкорти, атракціони, а також завершено всі монтажні роботи.

NikLife вже повідомляв, що оргкомітетом було ухвалено рішення змінити формат проведення святкування нового року: скасувати салют, не забезпечувати додаткові рейси транспорту та не розміщувати додатковий екран.

Держпродспоживслужба на Миколаївщині рекомендувала міській владі відмовитися від проведення масових новорічних святкувань на Соборній площі через карантинні обмеження, встановлені у зв’язку з поширенням коронавірусу.

джерело  NikLife ,

Loading

.