У Первомайську правоохоронці вилучили з незаконного обігу майже 7 тисяч пачок тютюнових виробів

Про вилучення контрафактної продукції повідомляє  Офіційний сайт Національної поліції в Миколаївській області:

Загальна вартість вилучених товарів становить близько 210 тис. гривень. Відкрите кримінальне провадження, триває розслідування.

Реалізація контрафактних  тютюнових виробів  відбувалася в одному із торгівельних павільйонів центрального ринку у Первомайську, про що  п стало відомо поліціянтам. У ході перевірки інформація підтвердилась, і за вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження. 15 грудня слідчі та дільничні офіцери районного відділу поліції прибули до торговельного павільйону з санкцією на обшук. Під час слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили 6979 пачок цигарок, з яких: 6165 – без марок акцизного податку, а 815 з марками акцизного податку іншої країни. Загальна вартість вилученого становить близько 210 тисяч гривень.

Проводиться досудове розслідування за ч.1 ст.199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів». Санкція статі передбачає до семи років позбавлення волі.  Процесуальне керівництво здійснює Первомайська окружна прокуратура.

Джерело : Первомайський районний відділ поліції Миколаївської області

Офіційний сайт Національної поліції в Миколаївській області

Loading

.