Що робили поліцейські в первомайському ліцеї?

14 грудня, інспектори відділу реагування патрульної поліції та ювенальні поліцейські Первомайського РВП завітали до учнів 1-2 класів початкової школи міського ліцею «Ерудит». Метою зустрічі було попередження вчинення дорожньо-транспортних пригод за участі неповнолітніх.

Поліцейські розповіли наймолодшим учасникам дорожнього руху про правила безпеки на дорозі, про те, де і як правильно їм перетинати проїзну частину. Разом із дітьми вони розібрали можливі ситуації, в які можуть потрапити юні пішоходи, обговорили як правильно їх вирішувати, аби не постраждати самому і не спричинити неприємності іншим учасникам дорожнього руху.
Наприкінці зустрічі інспектори нагадали школярам, що у разі виникнення будь-яких проблем вони завжди можуть звернутися до них за допомогою, зателефонувавши за номером 102. Діти пообіцяли поліцейським бути обережними на дорозі та дотримуватись ПДР.
Правоохоронці й надалі планують проводити подібні зустрічі з дітьми, сподіваючись, що навчаючи дітей з малечку правилам дорожнього руху у доступній для них формі, їм закладається надійний фундамент безпечного життя у майбутньому.
Первомайський районний відділ поліції Миколаївської області

Loading

.