Знущався над матір’ю: первомайцю за домашнє насильство загрожує до 5 років за ґратами

22 листопада 2021 року 45-річний житель Первомайського району вчинив суперечку із своє матір’ю, в ході якої словесно ображав, принижував її, тим самим викликав у останньої емоційну невпевненість та нездатність себе захистити, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя жінки.

Вона звернулась до правоохоронних органів. З’ясувалось, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї 70-річної матері і цей випадок не поодинокий.
Кривдника тричі визнано винним Первомайським міськрайонним судом та постановами притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачені ч. 1 та ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, однак, пропри це, він продовжував вчиняти свої протиправні дії.
Тому, Первомайською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 45-річного жителя Первомайського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України (домашнє насильство). За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до 2 років.
За інформацією Первомайської окружної прокуратури

Loading

.