Первомайці можуть скористатися послугами мобільної еко-лабораторії

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва на сесії Первомайської міської ради, яка відбулася 25 листопада 2021 року, розповіла представникам громади про те, що тепер кожен бажаючий може скористатися послугами мобільної еко-лабораторії.

За словами Ганни Володимирівни, мобільна лабораторія приїхала до Миколаївщини з Херсону. Це автомобіль, який оснащений відповідною спецтехнікою і використовується для автоматизованого моніторингу якості атмосферного повітря та інших параметрів довкілля.

Голова облради зазначила, що лабораторія здатна працювати оперативно та рандомно обирати час замірів. Це дозволить виявляти порушення природоохоронного законодавства з ефектом неочікуваності.

Усі необхідні виміри та досліди можна робити одразу на місці і передавати дані на відстані.

Тож тепер кожен, хто хоче перевірити стан викидів на Миколаївщині, зокрема у Первомайську та районі, може звертатись до Управління екології та природних ресурсів Миколаївської обласної державної адміністрації.

 Установа знаходиться у Миколаєві по пр. Центральному, 16, телефон:  (0512) 46-04-27.

Крім цього, можна надсилати листи на електронну пошту ecolog.mk.oda@gmail.com., або ж писати на офіційну сторінку у Фейсбук.

 

Соломія Бояр

Loading

.