На Арбузинщині скоєно жорстокий напад на керівника місцевого сільгосппідприємства, міліція не діє. (Первомайск Инфо)

Директор колективного сільського господарства «Полянка» Сергій Філіпішин саме знаходився на робочому місці в офісі господарства. Троє невідомих чоловіків спортивної статури увірвалися в кабінет директора, озброєні чимось схожим на біту, загорнуту в целофановий пакет. Двоє стали біля дверей, а один з них почав бити Сергія Філіпішина по голові. Єдине що сказали «це тобі за землю і за гроші».
Шокуючий зухвалістю випадок трапився 18 вересня, близько 11 години ранку в селі Полянка, Арбузинського району. Бандити діяли швидко і зі знанням справи. Керівник господарства лише встиг прикрити голову руками від потужних ударів. Нападників навіть не спинило те, що в кабінеті знаходилась жінка, юрисконсульт господарства.
За словами свідків, чоловіки були одягнені в спортивний одяг, на голові були кепки і капюшони, опущені на більшу частину обличчя. Увірвавшись до приміщення схопили за горло секретаря. Побиття тривало близько двох хвилин, після чого злочинці вскочили в автомобіль, що чекав їх на вулиці і зникли в напрямку Вознесенська.
Сергію Філіпішину на місці надали першу допомогу,після чого викликали швидку та міліцію. Постраждалого доставили в Южноукраїнську лікарню, де лікарі нарахували 18 ударів по голові та зашили три колоті рани.
Цей резонансний випадок трапився на наступний день після того, як колектив господарства в апеляційному суді відстояв своє право на існування. Невідома особа чи група осіб взялися в судовому порядку відмінити наказ про створення господарства, і таким чином взяти під свій контроль земельні угіддя. Для цих цілей використали двох місцевих жителів, колишніх працівників, про що Pervomaisk.Info детально писав тут.
Члени господарства єдині в думці, що побиття пов’язане з виграною судовою справою. На думку людей, це помста опонентів за програш, якого вини не очікували. А немісцеві автомобілі жителі «Полянки» бачили в день суду біля будинків осіб, причетних до спроби захоплення КСП.
В той же час працівників господарства дивує позиція правоохоронців. Група, яка приїхала на місце злочину, не зняла відбитки пальців, при тому, що зловмисники не були в рукавицях. Сліди нападу, за словами свідків, лише сфотографували, а кабінет не опечатали. А сам постраждалий навіть через 9 годин після інциденту не був опитаний. Про яку ефективність роботи йдеться? Розкриття злочину по гарячих слідах взагалі не обговорюється. Жителі Полянки обурені бездіяльністю міліції. Постраждалий директор говорить що фізична розправа не змінить його позиції в захисті прав працівників КСП «Полянка».

 

Loading

.