Первомайські каратисти беруть участь у Чемпіонаті Світу з кіокушин KWF

19-20 листопада у Кракові проходитиме Чемпіонат Світу з кіокушин KWF серед юнаків, юніорів,  дівчат, чоловіків та жінок!

Вихованці Первомайської Федерації Кіокушин Карате також вибороли можливість змагатися за нагороди такого рівня! Четверо спортсменів майже рік вели активну підготовку саме до цих змагань.

Таким чином, Первомайськ на світових змаганнях у Кракові представлятимуть Анастасія Давиденко, Станіслав Струкуленко, Анна Мєлєга та Сергій Поліщук. 

За словами тренера спортсменів Юрія Галімона, щоденні тренування підкріплювалися доволі частими поїздками на чемпіонати  не лише всеукраїнського, а й європейського рівнів, де кожен з учасників цьогоріч здобув призи  більш ніж на 10 змаганнях.  І ось здійснюється мрія кожного спортсмена та тренера – змагання на Чемпіонаті Світу!

Первомайські спортсмени прибули на змагання заздалегідь, аби вчасно пройти комісію на KWF World Championship. Ну і, звичайно, встигнути відвідати визначні місця Кракова і перейнятися атмосферою міста, який до 1734 року був місцем коронації польських королів.

Виснажливі тренування, переживання та підтримка батьків і тренера додають сили та впевненості у тому, що первомайські каратисти повернуться  додому з перемогами.

У свою чергу редакція pervomaisk.info висловлює слова підтримки та бажає перемог і медалей спортсменам!

Фото: Юрій Галімон

Loading

.