КП «Первомайськводоканал» продовжує проводити укладення договорів

КП «Первомайськводоканал» повідомляє, що відповідно до п.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги» підлягають переукладенню договори про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

Продовжуємо  проводити укладення договорів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення (за наявності) з абонентами  багатоквартирного житла та приватного сектору.

Укладення договорів буде проводитись  в управлінні КП “Первомайськводоканал”, на всіх пунктах прийому платежів за послуги водопостачання  та пунктах продажу води  КП «Первомайськводоканал» по вул. Черняховського,35 та Корабельній,17  з понеділка по п’ятницю з 8-30 до 12-00 та з 13-00 до 16-00 год.

Для укладення договору необхідно мати з собою абонентську книжку та показники лічильника води на дату укладення договору та надати копії наступних документів:

1. Паспорту та ідентифікаційного податкового номера;

2. Документу на право власності на будинок (договору купівлі-продажу, дарування, свідоцтва на право власності, свідоцтво про спадщину та ін.);

3.Домової книги (дані про зареєстрованих осіб).

Просимо звернути увагу, що відповідно до ч.4 п.4 ст.13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» необґрунтована відмова споживача (іншої особи, яка відповідно до договору або закону укладає договір в інтересах споживача) від укладання договору є підставою для припинення в односторонньому порядку виконавцем надання відповідної комунальної послуги такому споживачу.

Loading

.