У Первомайську затримали серійного крадія, що грабував жінок на вулиці

11 липня близько 22:00 до поліції звернулась 20-річна місцева жителька із заявою про те, що на вулиці 8-ї Повітряно-десантної дивізії у м. Первомайськ невідомий чоловік розпилив їй в обличчя газ із газового балончика, вирвав із рук сумочку з особистим майном і втік.

Протягом години після надходження повідомлення про пограбування оперативники встановили особу нападника та його місцезнаходження. 25-річного уродженця Кіровоградської області, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів, слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Також встановлено причетність затриманого до ще одного пограбування жінки за аналогічних обставин. Обидві заявниці упізнали зловмисника. Відомо, що цінні речі попередньої жертви чоловік встиг продати, а аксесуари подарував знайомій.

Наразі триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж». Санкція інкримінованої статті передбачає до шести років ув’язнення.

За погодженням із процесуальним керівником Первомайської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Окрім цього перевіряється причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів на території Миколаївської області.

 

Loading

.