У Первомайську з’явилися  оригінальні фотозони (ФОТО)

Великодні писанки прикрашатимуть Первомайськ і даруватимуть святковий настрій місцевим жителям. У Первомайську з’явилися  оригінальні фотозони на великодню тематику.

Площа Центральна у Первомайську наповнилася святковою великодньою атмосферою, адже перед входом у міський будинок культури розгорнулася своєрідна казка. Кожен із перехожих, а особливо дітлахи, зупинялися і з захопленням розглядали встановлені інсталяції, фотографувалися та навіть на дотик намагалася зрозуміти, з чого вони виконані. А у соціальних мережах активно поширюються фото цих локацій з підписами про неймовірну майстерність, умілість та творчість працівників управління культури. Також для мешканців мікрорайону Фрегат, на площі перед будинком культури встановили цікаву  фотозону де є і дерева прикрашені писанками, і пасочки і великодні яєчка в повний зріст.

Єдине, про просять працівники культури, – це з повагою відноситися до чужої праці та прагнення зробити для людей щось прекрасне у такий важкий час і не ламати те, до створення чого долучилися і вчителі, і вихователі, і діти, і навіть батьки. То ж фотографуємось і отримуємо задоволення від великодньої атмосфери, що створюють у Первомайську.

 

Loading

.