Первомайські правоохоронці знайшли і повернули ветерану викрадені нагороди (Первомайск Инфо)

Працівники Первомайського міськвідділу по гарячим слідам розкрили розбійний напад на ветерана Великої Вітчизняної війни, який стався 17 травня.. Вже наступного дня після скоєного правоохоронці встановили та знайшли злочинців, якими виявилися односельчани постраждалого, повідомив начальник Первомайського МВ УМВС Олександр Бадера:

– В ходе оперативно розыскных мероприятий, нами было установлено двух жителей села Мигея. Один ранее судимый, второй – любитель выпить. Мы установили этих лиц, в ходе допроса человек сообщил, как они организовывали преступление.

Під час слідчих дій один зі злочинців добровільно віддав награбоване. Розповів і як скоювали напад:

– Вчера вечером зашли в дом. Я не знаю как его зовут. Дзюба вырвал дверь, зашел в дом, толкнул хозяина дома. В комнате снял пиджак с медалями.

Не розповів нападник, що 90 річний ветеран чинив опір, для чого скористався сокирою. Все ж сили виявилися нерівними і молодики заволоділи нагородами. Піджак, на якому висіли медалі, злочинці спалили, у вогні постраждала одна з нагород. Решту відзнак було вилучено та повернено власнику. За скоєне грабіжників чекає щонайменше 4 роки за гратами.

Loading

.