У жителя Первомайщини в сусідньому районі злочинці забрали автомобіль, а самого скинули в яму в лісополосі

У Арбузинському районі поліцейські встановлюють місцезнаходження викраденого автомобіля ВАЗ 21099.
12 жовтня близько 4:00 години ранку до Арбузинського відділення поліції звернувся мешканець Первомайського району з повідомленням про те, що на автомобільній дорозі Н-24 неподалік с. Іванівка Арбузинського району, близько шести осіб під’їхали до його автомобіля марки ВАЗ 21099 д. н. 166-90 ХО білого кольору, коли водій стояв біля авто, відвезли заявника у захисну смугу, скинули його до ями, відібрали ВАЗівку та зникли в невідомому напрямку.
Слідчі Арбузинського відділення поліції ГУНП в Миколаївській області розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.
Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєння зазначеного злочину, або володіють інформацією, що може бути корисною для слідства, повідомити до Арбузинського відділення поліції за адресою: смт Арбузинка, вул. Шевченка, 200, або за телефонами (05132) 3-04-99, 102.

Loading

.