У Первомайську таксиста підозрюють в пограбуванні жінки

За пограбування мешканки Первомайського району слідчі оголосили підозру 32-річному таксисту

Близько 21:30 5 жовтня до поліції звернулась 48-річна мешканка с. Грушівка Первомайського району з повідомленням про те, що півгодини тому вона стала жертвою пограбування. Про це повідомили в прес-службі поліції.

Заявниця розповіла поліцейським, що, коли поверталась додому, невідомий вихопив із її рук сумку, в якій знаходились мобільний телефон та гаманець з грошима, та втік на автомобілі.

Менш ніж за годину грабіжника розшукали та затримали співробітники сектора реагування патрульної поліції спільно з оперативниками. Зловмисником виявився 32-річний місцевий мешканець, який підробляв на власному авто таксистом. Раніше чоловік у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Відомо, що, помітивши жінку, яка йшла вулицею сама, зловмисник залишив неподалік свій автомобіль, наздогнав її та пограбував.

За процесуальної підтримки прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», санкцією якої передбачено покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк до чотирьох років. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Наразі частина викраденого майна повернута потерпілій. Слідчі дії тривають.

Loading

.