Первомайська міліція розкрила розбій, жертва якого не зверталася за допомогою


На початку березня поточного року на 47-річну мешканку м. Первомайська було скоєно розбійний напад. Потерпіла до міліції за допомогою не звернулась, а правоохоронці дізнались про скоєння злочину, розслідуючи інше кримінальне провадження. 
В ході розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне зберігання вогнепальної зброї», фігурантами якого є 29 – річний та 20 – річний місцеві мешканці, правоохоронцями встановлено факт їх причетності до скоєння інших злочинів на території міста, а саме розбійного нападу.
Правоохоронці встановили, що в той день коли потерпіла в будинку знаходилась сама, коли до її помешкання проникли двоє невідомих. Погрожуючи ножами, схожими на мисливські, зловмисники заволоділи її грошовими коштами та золотими прикрасами. 
На викрадені гроші зловмисники придбали дві мисливських рушниці.

За даним фактом слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Оксана Кондратьєва, помічник начальника Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

Loading

.