Суд дав один рік умовно виховательці первомайського дитсадка, яка заклеювала дітям рот скотчем

Суд засудив до одного року умовно жінку, яка працюючи вихователем дитячого садка в Первомайську, заклеювала дітям рот скотчем.

Про це ЗМІ стало відомо з відповідного вироку суду.

Як відомо, в жовтні 2019 роки батьки кількох вихованців первомайського дитсадка поскаржилися до міськради на знущання 30-річної працівниці дошкільного закладу над їхніми дітьми. Після службової перевірки жінку звільнили з посади, а поліція відкрила кримінальне провадження.

У суді обвинувачена повністю визнала себе винною в пред’явленому обвинуваченні. Вона розповіла, що 25 вересня 2019 роки після прогулянки діти не слухалися, і вона пригрозила, що заклеїть їх роти скотчем.

Діти не сприйняли її загрозу серйозно, і вона по черзі кільком дітям заклеїла роти. Метою таких її дій було бажання залякати дітей, щоб вони її слухалися.

Один з хлопчиків дійсно злякався, і вона різко зірвала скотч з його обличчя, після чого зробила це з іншими дітьми і заподіяла їм цим фізичний біль.

Жінка заявила, що кається за такі свої дії.

В результаті суд визнав її винною в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 126 Кримінального кодексу ( «Побої і мордування»), і призначив їй покарання у вигляді року позбавлення волі. Одночасно суд звільнив її від відбування тюремного терміну з випробувальним терміном на один рік.

Loading

.