Літній чоловік задушив свого сина, намагаючись заспокоїти

До чергової частини Первомайського міськвідділу міліції Миколаївської області надійшло повідомлення, що в одному з сіл району вбито 37-річного чоловіка, повідомляє прес-служба відомства.
Судово-медичний експерт, оглянувши тіло потерпілого, зробив попередній висновок, що смерть настала внаслідок асфіксії. 
Обставини смерті загиблого, який, до речі, був вже давно «знайомий» правоохоронцям як сімейний дебошир, розповів батько потерпілого. Із слів 64-річного пенсіонера, конфлікти між ним та сином виникали доволі часто і кожного разу це відбувалося внаслідок надмірного вжиття його нащадком алкогольних виробів. Того дня 37-річний чоловік знову прийшов додому на підпитку та почав провокувати батька. Пенсіонер не реагував, чим ще більше розлютив сина. В якусь мить пенсіонер побачив, що дебошир схопив сокиру з мотузкою та попрямував в його сторону. Чоловіки почали битися, батько зумів вибити з рук сина сокиру та, вихопивши мотузку, спробував втихомирити нащадка, обкрутивши нею останньому шию. 
Молодий чоловік чинив опір, але згодом затих. А коли пенсіонер послабив мотузку, то побачив , що його син вже не подає ознак життя. 
Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Навмисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 
Затриманому оголошено про підозру в скоєнні тяжкого злочину та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Loading

.