Первомайські правоохоронці затримали злочинців які скоїли напад на таксиста

Первомайським МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст.187 КК України «Розбій» відносно двох мешканців сусідньої області, які погрожуючи обрізом мисливської рушниці, заволоділи автомобілем «ВАЗ-21114» жителя м. Первомайськ. За скоєне їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.
До чергової частини Первомайського міськвідділу міліції на телефону спецлінію «102» надійшло повідомлення від 47-річного місцевого мешканця про те, що двоє чоловіків погрожуючи обрізом мисливської рушниці заволоділи його автомобілем.
Потерпілий розповів правоохоронцям, що 15 березня близько 18.00 години він отримав виклик на замовлення таксі. Приїхавши на адресу, до нього в автомобіль сіли двоє чоловіків, яких він неодноразово підвозив. В ході поїздки, між чоловіками зав’язалася розмова про купівлю – продаж нерухомості, яку хотів придбати таксист. Згодом пасажири запропонували водію оглянути котедж та за чашкою кави обговорити більш детальніше умови угоди.
47-річний чоловік не встиг потрапити до приміщення, як зловмисники направили на нього обріз мисливської рушниці та почали вимагати гроші. Чоловік запевнивши нападників, що такої суми грошей немає. Тоді молодики змусили водія їхати в напрямок Первомайського району. В лісосмузі зловмисники прив’язали потерпілого до дерева, після чого сіли в автомобіль та зникли в невідомому напрямку. Звільнившись від мотузки, потерпілий дійшов до найближчого придорожнього кафе та зателефонував до міліції.
Вжитими заходами правоохоронці затримали 20-ти та 29-ти річного чоловіка. Ними виявились жителів сусідньої області, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні даного злочину.
Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваних міри запобіжного заходу.

Loading

.