У Первомайську дільничні викрили місцевого мешкання, який вирощував «дерева» конопель та зберігав свіжий канабіс

Дільничними офіцерами поліції Первомайського відділу поліції була отримана інформація про те, що 31–річний чоловік за місцем проживання вирощує та зберігає наркотичні речовини. Отримавши дозвіл суду, правоохоронці провели обшук його домоволодіння.

Під час слідчих дій на присадибній ділянці домовласника правоохоронці виявили шість гігантських кущів роду конопель, заввишки понад 2,5 метри, за якими господар ретельно доглядав. А у одній із кімнат будинку знайшли подрібнений канабіс та саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин.

Зі слів господаря, наркорослини він вирощував виключно для власного вживання. Усе вилучене направлене на експертизу.

Слідчими Первомайського відділу поліції розслідуються матеріали кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Відповідно до санкцій вказаних статей передбачено покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Після проведення досліджень вирішуватиметься питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні злочину.

Наразі слідчі дії тривають, підкреслюють у Первомайському відділі поліції.

Loading

.