“Центральна виборча комісія є інструментом злочинної влади по розправі з неугідними” – Аркадій Корнацький

Нинішні позачергові вибори до Верховної Ради можна сміливо називати доленосними. Від того, скільки залишиться у ВРУ старих політичних злочинців, залежить дуже багато. На жаль, вони там будуть. Бо рішення президента Зеленського про позачергові вибори вигідне не тільки “Слузі народу”, але й Порошенку, і Юлії Тимошенко, і багатьом іншим “стовпам” клептократії, що до сьогодні ще сидять у владі.

Тому кожен депутатський мандат є надзвичайно важливим. І боротьба за місця в парламенті почалася задовго до дня голосування. Зокрема і в спосіб “вибивання” неугідних кандидатів із участі у виборах через незаконну відмову в реєстрації.
Ціла судова війна з ЦВК відбулася у Аркадія Корнацького. На сьогодні справедливість відновлена, Корнацький переміг, його зареєстровано кандидатом в депутати. Суд визнав незаконним рішення Центральної виборчої комісії – законних підстав для скасування реєстрації у членів ЦВК не було. Але залишається чимало запитань. За роз’ясненнями ми звернулися до самого Аркадія Олексійовича.
– Чому вам спочатку відмовили у реєстрації?
– Юридичних підстав не було жодних. Просто нуль підстав. Відмовили на голому місці. Тому я правильно розцінюю все, що відбулося, як продовження афери по недопущенню мене до участі у виборах. Незаконні дії ЦВК були вже другим етапом цього плану – про перший розкажу дещо згодом. ЦВК явно виконувала замовлення.
– Є здогадки, хто вас «замовив»?
– У тому, щоб мене не було в наступному скликанні парламенту, зацікавлена ​​вся стара “еліта” – ця злодійська зграя, з якою я воюю вже багато років. Але є і конкретні “бенефіціари”. У 2014-му, після Майдану, вся Миколаївська область була віддана в управління злочинному угрупованню Арсенія Яценюка, головою обласної державної адміністрації спочатку було призначено “Хероя України” Романюка, пійманого згдом на хабарі, а потім “народнофронтівця” Мерікова. Який не сидить на лаві підсудних разом із Романюком тільки тому, що “кришується” з Києва. Після зміни президента, за наявними достовірними даними, область передана “на відкуп” міністру внутрішніх справ Авакову – це прямий шеф Мерікова ще з часів їхнього перебування у Верховній Раді. Тому під їх людей на Миколаїщині «зачищаються» округи. Щоб Аваков і Меріков змогли провести до парламенту якомога більше виконавців їхньої волі, тупих «кнопкодавів».
– Хто йде по 132-му округу від них?
– А ви подивіться, хто там із так званого “Народного фронту”, який у народі давно й заслужено називають Антинародним. Так звана “шестьорка” миколаївського організованго злочинного угрупування, яке вже багато років поспіль грабує область.

Loading

.