Правоохоронці затримали крадія, який «живився» майном первомайських автовласників

Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 185 КК України відносно 21-річного мешканця сусідньої області, який обґрунтовано підозрюється у причетності до скоєння крадіжок з автомобілів. Зловмисника взято від варту, ведеться слідство.
До чергової частини Первомайського міськвідділу міліції Миколаївської області із заявами звернулися мешканці м. Первомайськ про те, що невідомі особи, пошкодивши автомобілі, викрали їхні особисті речі.
Правоохоронцями під час проведення оперативно-розшукових заходів був затриманий 21-річний житель сусідньої області, який обґрунтовано підозрюється у причетності до скоєння зазначених злочинів.
Як було встановлено, зловмисник приїжджав із сусіднього регіону навмисно, аби «поповнити свої кишені» за рахунок чужого майна. Вистежуючи на погано освітлених вулицях залишені без нагляду транспортні засоби, молодик проникав до салону та викрадав будь-які речі, залишені автовласниками – магнітоли, колонки тощо.
Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення воліна той самий строк. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні даного злочину та обрано запобіжний захід – тримання від вартою.
Оксана Кондратьєва, помічник начальника Первомайського МВ УМВС України
в Миколаївській області по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

Loading

.